info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Leki Black Series Carbon

Trekingové palice

Skladom u dodávateľa
Dodanie 6-11 pracovných dní
146,95 € 170,00 € ušetríte 23,00 € -14 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Leki

65221601

Produktové video

Popis

Pri ďalšej horskej túre sa môžete úplne spoľahnúť na exkluzívnu trojdielnu palicu Black Series Carbon! Je vybavená novo vyvinutou rukoväťou Aergon Air, ktorá má skutočný korkový dotykový povrch. Rukoväť bola vylepšená v každom detaile a optimalizovaná z hľadiska pohodlia a ovládania. Špeciálna technológia dutín umožňuje kombináciu ľahkej konštrukcie a veľkých oporných plôch, ktoré reagujú na všetky ergonomické požiadavky vašej ruky. Úplne pogumovaná zadná časť rukoväte Aergon Air poskytuje maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zjazde z kopca. Šikmý uhol pomáha zápästiu optimálne viesť a polohovať palicu a mimoriadne prispieva k bezpečnosti na horách. Na ďalšiu horskú túru vyrazte s ľahkými, ale stabilnými trojdielnymi palicami! Bezpečnostný popruh Lock Skin 4.0 nastaviteľná slučka s bezpečnostným zámkom. Je veľmi ľahká, veľmi priedušná a poskytuje maximálny komfort pri nosení. 100-135 cm dĺžka palice.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q1
Typ palice Teleskopická
Materiál trekingové palice Karbón , Hliník
Technológie FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

FlexTip

Karbidový hrot s dlhou ohybnou koncovkou, so závitom pre pripevnenie tanierika. Určené pre ski touring palice (resp. Snežnice).

Trekking 2.0 Basket

Kompaktný trekingový tanierik. Chráni pred uviaznutím v snehu a blate a dá sa ľahko vymeniť ručne.

Aergon Air

Aergon Air kombinuje ľahkosť a stabilitu. Jeho ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie, zatiaľ čo plne pogumovaná úchopná hlava zaručuje absolútnu kontrolu.

Speed Lock 2 Plus

Nastavovací systém s certifikátom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme